De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Filmavond - Elisabeth, The Golden Age
Organisatie: Inner Wheel Club Ieper
Datum: Do 26/03/2009
Uur: 18:30
Plaats: Stadsschouwburg, Ieper
Activiteit: Filmavond - Elisabeth, The Golden Age
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Geachte,

Inner Wheel club Ieper nodigt U van harte uit tot de filmvoorstelling "Elisabeth, The Golden Age " op donderdag 26 maart 2009. We verwelkomen U graag vanaf 18.30 uur in de Noordervleugel van de Lakenhallen voor een uitgebreide receptie. Nadien volgt de filmvoorstelling om 20.30 uur in de Stadschouwburg.

In samenspraak met Filmuniversiteit Ieper kozen we voor de film "Elisabeth, The Golden Age" van regisseur Shekhar Kapur. Een vervolg op de prachtige film "Elisabeth" uit 1998 die 7 Oscarnominatiesbinnenhaalde.

Een film boordevol spanning, passie, verraad en avontuur. Een meeslepend, meesterlijk epos, met adembenemende locaties, weelderige kostuums en schitterend acteerprestaties van ondermeer Cate Blanchet en Geoffrey Rush.

De opbrengst van de filmavond gaat naar 6 sociale projecten. Dank zij Uw aanwezigheid en steun, hopen we die avond een mooi bedrag te kunnen wegschenken aan Mevrouw Rooryck, de St. Vincentiusvereniging Ieper en Poperinge, Efrem, Vrienden der Blinden en Voogdij - en Beschermingsraad v.h. Gerechterlijk Arrondissement Ieper.

Kaarten (aan 20 euro) zijn te bekomen bij alle Inner Wheel-leden en Nieuwkuis De Zon.

Zie ook flyer in bijlage. Alvast bedankt voor Uw aanwezigheid.

Met vriendelijke Inner Wheel groeten,

Estella Roussel-Bracke
Voorzitter Inner Wheel Ieper


Terug naar de kalender