De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Filmvoorstelling "Das Leben der Anderen"
Organisatie: Inner Wheel Club Ieper
Datum: Do 10/04/2008
Uur: 18:30
Plaats: Stadsschouwburg, Ieper
Activiteit: Filmvoorstelling "Das Leben der Anderen"
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Inner Wheel Club Ieper nodigt U van harte uit tot de filmvoorstelling: "Das Leben der Anderen" op donderdag 10 april 2008.

We verwelkomen U graag vanaf 18.30 uur in de Noordervleugel van de Lakenhallen voor een uitgebreide receptie. Nadien volgt de filmvoorstelling om 20.30 uur in de Stadsschouwburg.

In samenspraak met Filmuniversiteit Ieper kozen we voor de film "Das Leben der Anderen" van regisseur Florian Henckel von Donnersmarck. Deze film uit 2006 sleepte de Oscar voor beste buitenlandse film in de wacht. Het verhaal speelt zich af in 1984 in Oost-Berlijn en gaat over de invloed van de Stasi op het dagelijkse leven in de voormalige DDR.

De opbrengst van deze filmavond gaat naar ons sociaal project voor kansarmen in groot-Ieper. Dankzij Uw aanwezigheid en steun, hopen we die avond een mooi bedrag te kunnen wegschenken aan mevrouw Rooryck, die vanuit haar sociale bewogenheid daadwerkelijk hulp biedt aan mensen in crisissituaties.

Kaarten (aan 20 euro) zijn te bekomen bij alle Inner Wheel-leden, juwelier Vandermarliere en nieuwkuis De Zon.


Terug naar de kalender