De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


After Work Party
Organisatie: Kiwanis Ieper Young Professionals
Datum: Do 07/11/2019
Uur: 18:00
Plaats: Garage Lagrou, Ieper
Activiteit: After Work Party
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Op donderdag 7 november nodigt Kiwanis Young Professionals Ieper u uit voor hun 7de After Work Party. Iedereen is welkom voor een gezellige babbel, een frisse mocktail, eventueel een dansje op de beats van DJ Artois en de lokale Schlagerzanger Rikky D.

Rikky D, ook wel gekend als Rik Durnez van Sneldruk Deleye zal zorgen voor een geweldige sfeer op deze unieke locatie! De After Work Party zal doorgaan in de gloednieuwe Volkswagen Garage van de familie Lagrou op de Pilkemseweg te Ieper.

Wist u dat er vorig jaar 500 bezoekers kwamen opdagen? Samen met hen en tal van sponsors kon deze Kiwanis Young Professionals club een heel aantal mooie doelen zoals TeJo en BeYou steunen. Ook organiseerden zij terug hun jaarlijkse Paaseierenraap in het College van Ieper.

Indien u nu al zin gekregen hebt om een super gezellige avond mee te maken, waarbij u tevens een aantal goede doelen in Groot-Ieper zult steunen, aarzel dan niet en boek vandaag nog uw ticket op www.afterworkieper.be !
Website: http://www.afterworkieper.be/


Terug naar de kalender