De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Willem Vermandere
Organisatie: Rotary Club Poperinge
Datum: Za 04/05/2019
Uur: 20:00
Plaats: OLV-instituut, Poperinge
Activiteit: Willem Vermandere
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Beste Serviceclub-collega’s,

Op zaterdagavond om 20u00 komt WILLEM VERMANDERE nog eens optreden in de streek. Zijn passage op Festival Dranouter is vorig jaar niet onopgemerkt gebleven, gezien zijn 3 maal uitverkocht optreden in de kerk van Dranouter. Dit smaakt naar meer en deze 78-jarige jongeling zal er weer zijn uiterste best voor doen.

Dit gaat door in de zaal van het OLV-instituut in de Boeschepestraat 20 te Poperinge en de toegangsprijs bedraagt €25.

Na het optreden volgt een verzorgde receptie.

De prijs voor het optreden gecombineerd met de receptie bedraagt €45. Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van Rotary Poperinge, Delhaize Poperinge, Garage Devos-Dewanckel Dehemlaan Ieper, Drukkerij Danneels Boeschepestraat Poperinge, Top Thuiszorg Grote Markt Poperinge en op het telefoonnummer 0473/22.26.46

Rotary Poperinge
Peter Van de Vyvere en teamTerug naar de kalender