De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Sail 4 Children Ypres
Organisatie: Kiwanis Ieper Vlakke Land
Datum: Zo 25/08/2019
Uur: 10:00
Plaats: Westkaai Ieper
Activiteit: Sail 4 Children Ypres
Omschrijving: Op zondag 25 augustus 2019 van 10u00 tot 16u00 vindt de 5e editie plaats van KIWANIS Sail 4 Children langs de Westkaai en op het kanaal Ieper-Ijzer te Ieper.

KIWANIS Sail 4 Children bezorgt kinderen, die door omstandigheden niet op vakantie kunnen gaan, een onvergetelijke vakantiedag op en bij het water, zo net voor het begin van een nieuw schooljaar.

Deze activiteit wordt georganiseerd door KIWANIS Ieper Vlakke Land m.m.v. Jachtclub VVW Ieperlee.

KIWANIS en VVW Ieperlee nodigen hierbij iedereen uit.

BARBECUE met gratis randanimatie

’s Middags vanaf 12u00 à 12u30 organiseren we een barbecue met 4 soorten vlees (kippenboutje, worst, gemarineerd varkenslapje, kalkoenbrochette), 7 soorten groenten, koude sausjes, warme aardappel en pasta salade.

Volwassene: € 22,00/persoon.
Kind tot 12 jaar: € 15,00/persoon.
Uiterste inschrijvingsdatum 10 augustus 2019

Het evenement is vrij toegankelijk voor het publiek, dus we hopen u talrijk te mogen verwelkomen op zondag 25 augustus. We danken u bij voorbaat voor uw steunbetuiging door uw aanwezigheid.

Met vriendelijke Kiwanisgroeten,
De Voorzitter en alle leden van KIWANIS Ieper Vlakke Land
Website: http://www.kiwanisieper.be/


Terug naar de kalender