De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Filmavond - The Post
Organisatie: Inner Wheel Club Ieper
Datum: Wo 20/03/2019
Uur: 18:30
Plaats: Het Perron, Ieper
Activiteit: Filmavond - The Post
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Beste serviceclubleden,

Het bestuur en de leden van IW club Ieper nodigen u vriendelijk uit op hun jaarlijkse filmavond en fundraising activiteit, die doorgaat op woensdag 20 maart 2019 in “het Perron”, Fochlaan 1 te Ieper (vlakbij het station)

We verwelkomen u graag om 18u30 voor een uitgebreide receptie. Na de receptie gaat de filmvoorstelling door in de concertzaal van Het Perron.

We kozen voor de film The post, dit is een Amerikaanse drama film uit 2017, geregisseerd door Steven Spielberg. De film focust zich op de rol van Katherine Graham en Ben Bradlee in het aan het licht brengen van de Pentagon papers in 1971. De hoofdrollen worden vertolkt door Meryl Streep en Tom Hanks.

De opbrengst van deze avond gaat naar de sociale werken van de club.

Kaarten kosten 25 euro per stuk en zijn te verkrijgen bij de leden van onze club.

Jullie aanwezigheid zal onze club enorm veel plezier doen.

Els Van Bruwaene- Vervaet
Voorzitter IW Ieper 2018-2019


Terug naar de kalender