De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Let's Christmas Party met Les Truttes
Organisatie: Ronde Tafel Ieper
Datum: Za 16/12/2006
Uur: 19:30
Plaats: Salons Cortina, Wevelgem
Activiteit: Let's Christmas Party met Les Truttes
Omschrijving: Het wordt stilaan een traditie, Ronde Tafel Ieper organiseert voor de vierde maal zijn benefietavond ‘Let’s Party’ in Salons Cortina te Wevelgem. We geven rendez-vous op zaterdag 16 december 2006 vanaf 19.30 uur.

De avond start met een verzorgde receptie, gevolgd door een diner aan tafel vergezeld met aangepaste wijnen, een optreden en een dansparty. Zij die er de vorige edities bij waren, weten wat dit betekent. U kunt trouwens nog altijd het fotoverslag bekijken op http://www.letsparty.simba.be/.

Zin om de eindejaarsfeesten vervroegd én stevig in te zetten? Met het swingende optreden van “Les Truttes” (http://www.lestruttes.be/) bent u alvast in de stemming: met hun uniek 10-jarig jubileum zullen zij u een overdonderende glamour -en glittershow bezorgen met hun disco -en rockcovers. Niet voor niets worden ze de “beste covergroep van Vlaanderen” genoemd en waren ze alom aanwezig tijdens de vele zomerfestivals.

Onze jaarlijks feest is niet alleen de ontmoetingsplaats om uw vrienden, medewerkers en zakenrelaties in een stijlvol en aangenaam kader te ontmoeten. Het is ook onze

belangrijkste fundraising activiteit om de verschillende sociale projecten die we jaarlijks organiseren te ondersteunen.

Bovendien steunt u ook de actie “Hart voor West-Vlaanderen” waaraan wij een deel van de opbrengst schenken. Meer info hierover en onze projecten vindt u op onze website http://www.rtieper.be/.
Website: http://www.rtieper.be/


Terug naar de kalender