De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Ooit gewist
Organisatie: Soroptimist Ieper
Datum: Za 26/03/2016
Uur: 20:15
Plaats: Het Perron, Ieper
Activiteit: Ooit gewist
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Soroptimist Club Ieper nodigt u van harte uit op de voorstelling:

OOIT GEWIST

Allo, met Joske Vermeulen... Met deze legendarische binnenkomer stellen we de nieuwe productie "Ooit gewist" aan u voor. Een straffe voorstelling die je onderdompelt in zalige TV-nostalgie. Acteertalent, muzikale hoogstandjes en een fijne portie humor vormen de basis van deze niet te missen productie.

U vraagt, wij draaien. Het concept steunt op een sterke interactie met het publiek en zorgt ervoor dat elke voorstelling van "Ooit gewist" uniek is. Onder het motto "klant is koning" bepaalt het publiek welke TV-scènes gespeeld worden. Uit een breed aanbod van TV-fragmenten kan het publiek vooraf - online - de favoriete scenes kiezen. Heel eenvoudig kan de datum en plaats van de voorstelling geselecteerd worden, vervolgens kan iedereen aanvinken welke TV-fragmenten zijn/haar voorkeur genieten. Per voorstelling worden de meest gekozen fragmenten voor die dag vertolkt.

Ooit gewist? Of toch niet? Hoever reikt ons collectief geheugen? DDT in De kampioenen halen we ons nog vlot voor de geest. Maar wat dacht u van vrouw Coene uit "Wij heren van zichem", kent u haar nog? En wie bracht ook alweer de koffie bij De Collega's? En De Paradijsvolgels ? En hoe zat het ook alweer met die pastoor op zijn fiets? En was uw zondag destijds ook zondag Josdag?...

Deze en veel meer zalige TV-momenten van toen werden herschreven naar het jaar 2016. Ze worden live on stage, in een modern verfrissend jasje, gepresenteerd door een indrukwekkende cast. De combinatie van straf vertolkte scènes met aangepaste muziek en een portie humor resulteert ongetwijfeld in een hilarische avond.

Muzikanten
Jo Mahieu: gitaren
Dirk Van der Linden: orgel
Yves Baibay: drums

Regie
Wim de Wulf

Productie
AJA Productions


Praktische informatie:

Optreden met aansluitende receptie
Paaszaterdag 26 maart 2016 om 20u15
Het Perron, Fochlaan 1, 8900 Ieper
35 euro / persoon (voorstelling en receptie)
Kaarten te verkrijgen bij de leden !

De opbrengst van deze avond wordt geschonken aan de vernieuwing van de badkamer in Salix, de ziekenunit van De Lovie.Terug naar de kalender