De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Midzomernachtfeest 2007
Organisatie: Kiwanis Ieper Vlakke Land
Datum: Za 02/06/2007
Uur: 20:00
Plaats: Lissewal, Elverdinge
Activiteit: Midzomernachtfeest 2007
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Op zaterdag 02 juni, trekt KIWANIS IEPER VLAKKE LAND naar jaarlijkse traditie de zomer op gang met het “MIDZOMERNACHTFEEST”.

Wij bieden U een lekker avondmaal aan, een dansfeest met live muziek en vooral veel gezelligheid. Het Midzomernachtfeest is uitgegroeid tot een prachtig evenement in groot Ieper.

Deze keer laten we ons op de dansvloer begeleiden door de BANANA PEEL BLUES BAND. 7 rasechte topmuzikanten zullen een ijzersterke live-act brengen.

Ze goochelen met diverse stijlen van jazz, over blues tot rock. Zowel vroegere als hedendaagse legendes leveren hun inspiratie. Ze brengen een waaier van eigen interpretaties van klassiekers en halen minder gekende pareltjes op een verfijnde manier van onder het stof. (De band bestaat uit Willy De Vleeschouwer op gitaar, Gino Kesteloot op drums, Marc Cofyn aan de toetsen, Eric De Wolf aan de bass, Geert van Steenkiste aan de sax, Filip Blancke op mondharmonica en Jill Gilleger met haar bloedstollende soulvolle vocalen.)

Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen. Door uw aanwezigheid steunt u onze sociale projecten.


Terug naar de kalender