De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Zomers Tuinfeest
Organisatie: Fifty-One Club Ieper
Datum: Vr 31/08/2012
Uur: 19:30
Plaats: Open huis, Staden
Activiteit: Zomers Tuinfeest
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Geachte heer/mevrouw,

De voorbije edities van onze Fifty-One feesten waren een succes: Een volle zaal en veel ‘ambiance’. Wij willen met onze volgende editie minstens even goed doen.

Daarom organiseren wij op vrijdag 31 augustus 2012 een Zomers Tuinfeest met Walking Dinner, optreden van een Live-Coverband en DJ-set tot in de vroege uurtjes. Dit alles op een prachtige locatie, zijnde ‘Open huis’ te Staden.

Programma:
19.30u.: Start van de receptie
21.00u.: Walking Dinner met aansluitend dessertbuffet & koffie
22.30u.: Optreden van Live-Coverband met aansluitend DJ-set
Doorlopend: Oester/Champagnebar

Wij staan garant voor een spetterende avond, maar als serviceclub kunnen wij ook niet voorbij gaan aan onze sociale roeping. De opbrengst van dit evenement gaat dan ook integraal naar een maatschappelijk project.

Als U verder door deze brochure bladert, vindt U een ruime dosis informatie over de Fifty-One als serviceclub en over ons tuinfeest.

Bernard Cappoen
voorzitter Fifty-One Club Ieper


Terug naar de kalender