De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Nieuwjaarsconcert - Ami Muto (viool) & Reinaert Albrecht (piano)
Organisatie: Westclassic
Datum: Vr 06/01/2012
Uur: 20:15
Plaats: Het Perron, Ieper
Activiteit: Nieuwjaarsconcert - Ami Muto (viool) & Reinaert Albrecht (piano)
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Ami Muto: viool
Reinaert Albrecht: piano

Programma:

C. FRANCK
Vioolsonate in la groot

C. SAINT-SAENS
Dance Macabre op.40 in sol klein
Havanaise op.83 in mi groot
Rondo Capriccioso op.28 in la klein

Ami en Reinaert vormen een duo sinds zij elkaar 8 jaar geleden ontmoetten.

Ami kreeg haar eerste vioollessen in Japan toen zij 3 jaar was. Zij volgde les in Japan, Italië, Zwitserland, Duitsland, België en Frankrijk bij gereputeerde leerkrachten. Zij behaalde prijzen op internationale wedstrijden in Italië en België en speelt concerten in Japan, Frankrijk, Italië e.a.. Zij is primarus van het Lucaskwartet waarvoor haar een viool werd geschonken.

Reinaert is begeleider aan diverse academies in Vlaanderen en van verschillende wedstrijden. Hij is ook vaste begeleider van de masterclass Arte Scenica, onder de regie van Antonello Madau-Diaz, de vroegere regisseur van het Scala theater. Hij is tevens pianist van het Arionkwintet.
Website: http://www.westclassic.be/
E-mail: westclassic@skynet.be
Telefoon: 057/22.88.16


Terug naar de kalender